Carregant Edicions

« Tots els Edicions

  • Aquest Edicions ja ha passat.

Salomon Run. 11a edició (2024)

14 abril @ 7:30 am - 12:00 pm

Preséncia IBE



Aportació Municipal


Serveis municipals; 720,33 € Total aportacions
Aportacions altres entitats:

Organització


Direcció Executiva: Ocisport Serveis Esportius, SL
Contacte Esportiu
Balcells, Albert Teléfon: 609 643 034 Email: albert@ocisport.net
Web: http://salomonrunbarcelona.com
Modalitats esportives: Atletisme. Cursa atlètica Gènere: Masculí i femení

Participació


Tipologia de participants: popular, federat
Previsió de participants: 1200 (homes), 900 (dones), 2100 (total)
Inscripció: si. encara no es sap
Previsió de públic assistent:
Localitats a la venda: No. . No

Espai de Celebració


PLAÇA DE JOSEP PUIG I CADAFALCH

Plaça Josep Puig i Cadafalch
Barcelona, Barcelona, 08035, Espanya

+ Mapa de Google

Descripció de l'esdeveniment


 

LA SALOMON RUN BARCELONA ÉS UN ESDEVENIMENT ESPORTIU QUE PRESENTA UNA PROVA DE RUNNING DE 10KM  i 5 km PELS VOLTANTS DE LA MUNTANYA DE MONTJUÏC, AMB SORTIDA I ARRIBADA A LA PLAÇA JOSEP PUIG I CADAFALCH. AQUESTA COMPETICIÓ TÉ LA CARACTERÍSTICA PRINCIPAL QUE ÉS EL MAGNÍFIC RECORREGUT QUE COMBINA ASFALT, PISTA I ZONA BOSCOSA I QUE LI PERMET AL PARTICIPANT CÓRRER EN LLOCS TAN EMBLEMÀTICS COM LES ESCALES DE MONTJUÏC, ELS VOLTANTS DE LA FONT MÀGICA O L’ANELLA OLÍMPICA.

PARAL·LELAMENT, TAMBÉ ES DISPUTA UNA PETITA PROVA DE QUILÒMETRE VERTICAL A LES MATEIXES ESCALES A LES 10:30H PER A UNS 20 PARTICIPANTS PRE-INSCRITS PRÈVIAMENT.

PROGRAMA

Dissabte 13:

  • 10h a 19h lliurament de dorsals (Plaça de la font Màgica, costat Pavelló Itàlia)

Diumenge 14:

  • 7:30h a 9:00h  Lliurament de dorsals (Pl.de la Font Màgica)
  • Sortida:  9:00 (5KM) :9:30 (10KM)
  • 11:00 h  Salomon Vertical
  • 10:30 premis 5k i 10 km
  • 11:45 h premis vertical

 

RECORREGUT  10 km

pl. Josep Puig i Cadafalch pujant les escales de les cascades pel costat Besòs fins al Palau Nacional – gir a la dreta pel Mirador del Palau – passades les escales mecàniques baixant fins a pg. de Jean Forestier – gir a l’esquerra pujant les escales fins l’accés del Poble Espanyol (porta capella romànica) – interior Poble Espanyol – sortida per l’accés del camí Hípica de la Foixarda – gir a la dreta camí Hípica de la Foixarda, que el deixa un moment pujant per unes escales que porten a la vorera de ´’av. dels Montanyans i baixant després unes altres escales que tornen a portar al camí de la Foixarda – gir cap a la dreta per agafar un camí de terra que arriba pel la banda de darrera a un parc infantil –av. de l’Estadi (vorera costat muntanya) – abans d’arribar a l’alçada de l’inici de les piscines Picornell, agafem un camí de terra fer una mitja circumferència interior per sortir a la vorera – creuar el pas de vianants davant de les piscines Picornell – av. de l’Estadi de baixada (vorera costat mar) – vial (costat Llobregat) de les piscines Picornell – pg. de Minici Natal – entrada dins de l’Anella Olímpica – gir de 180⁰ a la pl. Nemesi Ponsati – pg. de Minici Natal – pl. Europa – sortida de l’Anella Olímpica –av. de l’Estadi (vorera costat mar) – Jocs del 92 (vorera costat Besòs) – Pierre de Coubertin (calçada) – 180⁰ a l’alçada de l’accés porta 6 Palau Sant Jordi – Pierre de Coubertin (vorera costat Llobregat) – voltejar camp municipal de beisbol Carlos Pérez de Rozas – camí paral·lel i aeri a la vorera del c. dels Jocs del 92 (anada i tornada fent un zic-zac) – Jocs del 92 (vorera costat Besòs) – Foc (vorera costat muntanya) – pg. Olímpic (vorera costat muntanya) – vial de l’Olivera – creuar el pas de vianants – av. de l’Estadi (vorera costat muntanya) – baixar per les escales que porten a l’av. dels Montanyans – gir cap a la dreta per un camí de terra que voreja per darrera el Pàrquing – av. dels Montanyans – baixar per les escales del monument a Mistral fins l’Institut Cartogràfic de Catalunya – camí interior paral·lel al pg. de Santa Madrona
(vorera costat mar) – donar la volta a l’estany dels Jardins de l’Umbracle – baixada per corriol per arribar al davant de l’Institut Cartogràfic de Catalunya – Passeig de Santa Madrona per pujar les escales que tornen a portar al pg. de Jean Forestier – baixant les escales de les cascades pel costat Besòs – pl Josep Puig i Cadafalch

 

RECORREGUT 5 KM

pl. Josep Puig i Cadafalch pujant les escales de les cascades pel costat Besòs fins al Palau Nacional – gir a la dreta pel Mirador del Palau – passades les escales mecàniques baixant fins a pg. de Jean Forestier – gir a l’esquerra pujant les escales fins l’accés del Poble Espanyol (porta capella romànica) – interior Poble Espanyol – sortida per l’accés del camí Hípica de la Foixarda – gir a la dreta camí Hípica de la Foixarda, que el deixa un moment pujant per unes escales que porten a la vorera de ´’av. dels Montanyans i baixant després unes altres escales que tornen a portar al camí de la Foixarda – gir cap a la dreta per agafar un camí de terra que arriba pel la banda de darrera a un parc infantil –av. de l’Estadi (vorera costat muntanya) – pg. de Minici Natal – direccio av. De l’Estadi, creuarem pas de vianants en dirección a la vorera costat del mar – baixar per les escales que porten a l’av. dels Montanyans – gir cap a la dreta per un camí de terra que voreja per darrera el Pàrquing – av. dels Montanyans – baixar per les escales del monument a Mistral fins l’Institut Cartogràfic de Catalunya – camí interior paral·lel al pg. de Santa Madrona (vorera costat mar) – donar la volta a l’estany dels Jardins de l’Umbracle – baixada per corriol per arribar al davant de l’Institut Cartogràfic de Catalunya – Passeig de Santa Madrona per pujar les escales que tornen a portar al pg. de Jean Forestier – baixant les escales de les cascades pel costat Besòs – pl Josep Puig i Cadafalch.

Dades de l'esdeveniment


Esdeveniment: SALOMON RUN
Organitzador: Ocisport Serveis Esportius, SL
marca: salomon run
Propietari de la marca: Ocisport Serveis Esportius, SL
1er any celebració: 2014
Accions de promoció: Si
Participació internacional: si
Activitat inclusiva: Si
Accions retorn social: No
Pla gestió ambiental Si
Voluntaris Crida pròpia
Acreditació mitjans No
Inserció marca municipal si
Hores ocupació espai públic 48

Dades Económiques


Presupost estimat (€):
Aportacions altres entitats:

Aportació Municipal


Tipologia aportació municipal: Serveis municipals
Tipologia de l'aportació dinerària: Cap
Número d'expedient:
Informació complementaria i periodificació:
Aportacions altres entitats:

Capitols IV i II


Atorgat Capítol IV:
Aportació Capítol II. Esdeveniments (€) :
Aportació Capítol II. Comunicació (€) :
Exempció de taxes (€):
Subtotal Aportació capitol II: 0,00 €

Serveis Municipals


Guàrdia Urbana (€) : , 2266,09
Neteja (€): 720,33
Tanques (Unitats) : 500 , 2980
Retirada Bicing (€) :
Pavimentació (€):
Grues (€) :
Subtotal serveis municipals: 720,33 €
Exempció de taxes (€):
Total aportació municipal: 720,33 €

Dades dels organitzadors


Ocisport Serveis Esportius, SL
CIF: CIF: B62872338
Teléfon: 938088091
Web: http://ocisport.net/
Email: info@ocisport.net

Relació de contactes


Balcells, Albert Teléfon: 609 643 034 Email: albert@ocisport.net